ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διοργάνωση: Πρωτοβουλία Νέων

Χρήσιμα


Το 5ο πλέον ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ "ΑΓΡΙΛΟΣ" 2017" θα διεξαχθεί την Κυριακή 04 Ιουνίου στα Μέσα Μουλιανά. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης επιτρέπει το συνδυασμό της συμμετοχής στο πρωτάθλημα με μια όμορφη εκδρομή στο χωριό μας και στην ανατολική Κρήτη γενικότερα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση σας και τη διαμονή σας στην περιοχή.


Το χωριό

Τα Μέσα Μουλιανά αποτελούν ένα μικρό γραφικό κρητικό χωριό στη βόρεια πλευρά του νησιού. Το χωριό είναι ημιορεινό (υ:350μ.) και χαρακτηρίζεται από τους ελαιώνες και τους αμπελώνες που το περιβάλλουν. Περιστοιχίζεται από υψώματα, ένα εκ των οποίων είναι ο Αγριλός (δυτικά) με τους περίφημους αμπελώνες. Γενικά, η πλούσια βλάστηση κάνει αισθητή την έντονη παρουσία του νερού για τα δεδομένα της περιοχής.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το χωριό εδώ.

Πρόσβαση


Οδικώς

Η πρόσβαση στα Μέσα Μουλιανά είναι εύκολη καθώς βρίσκεται επί του βασικότερου οδικού άξονα του νησιού (Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης) και σε μικρή απόσταση από τα αστικά κέντρα της ανατολικής Κρήτης. 

Χιλιομετρικές αποστάσεις:
18χλμ     Σητεία
39χλμ     Ιεράπετρα 
51χλμ     Άγιος Νικόλαος
118χλμ   Ηράκλειο

Αν δε διαθέτετε ιδιωτικό όχημα, η θέση του χωριού επί του βόρειου οδικού άξονα κάνει συχνή τη διέλευση υπεραστικών λεωφορείων. Τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου με σύγχρονα λεωφορεία εξυπηρετούν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας την περιοχή (γραμμή: Ηράκλειο - Σητεία).

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και το κόστος των δρομολογίων, ενημερωθείτε άμεσα από τo site των ΚΤΕΛ (πατήστε στη φώτο)Ακτοπλοϊκώς / Αεροπορικώς

Από την υπόλοιπη Ελλάδα μπορείτε να μεταβείτε στην Κρήτη ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς και έπειτα οδικώς ως τα Μέσα Μουλιανά.

Οι εταιρείες ΑΝΕΚ Lines και Blue Star Ferries εκτελούν καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο, απ' όπου μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε σε υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό τα Μέσα Μουλιανά. Επίσης, αρκετές μέρες της εβδομάδας, οι ίδιες εταιρείες συνδέουν το Ηράκλειο αλλά και τη Σητεία με αρκετές περιοχές της Ελλάδας και ιδίως τα νησιά του Αιγαίου.

Μεταβείτε στις ιστοσελίδες της ANEK Lines και της Blue Star Ferries για αναλυτική ενημέρωση δρομολογίων:Τόσο το Ηράκλειο όσο και η Σητεία διαθέτουν αεροδρόμια απ' όπου εκτελούνται πτήσεις από και προς αρκετούς προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Σητεία συνδέεται αεροπορικώς με την Αθήνα, την Αλεξανδρούπολη, την Πρέβεζα και τα γειτονικά νησιά Ρόδο, Κάρπαθο και Κάσο. Εναλλακτικά επιλέξτε το Ηράκλειο που συνδέεται με τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος.Διαμονή


Παρότι οι κάτοικοι παρέχουν εγκάρδια φιλοξενία στους επισκέπτες του χωριού, οργανωμένα καταλύματα δεν υφίστανται στα Μέσα Μουλιανά. Για τη διαμονή σας θα μπορούσατε να προτιμήσετε είτε την πόλη της Σητείας, είτε το γειτονικό τουριστικό θέρετρο Μόχλος που όμως δεν εξυπηρετείται από τα υπεραστικά λεωφορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας στην ευρύτερη περιοχή μπορείτε να επισκεφθείτε τον ηλεκτρονικό οδηγό του Δήμου Σητείας πατώντας εδώ

Δηλώστε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Τάβλι "Αγριλός 2017" εδώ

φωτο κυπελλα

φωτο κυπελλα

Προηγούμενοι πρωταθλητές:

Πρωταθλητές:

2016: Καρυδιανάκης Γιώργος - Νεάπολη

2015: Βασιλάκης Αντώνης - Ιεράπετρα

2014: Καββουσανός Στέργιος - Τουρλωτή

2013: Λογκάκης Κωστής - Πισκοκέφαλο

- Μεταλλιο Κ21

- μετάλλιο Κ21

2016: Μπουρμπουράκη Χ. - Μ. Μουλιανά

2015: Γιακουμάκης Γ. - Μ. Μουλιανά

2014: Αγιασμάτης Ν. - Μ. Μουλιανά

2013: Γιακουμάκης Γ. - Μ. Μουλιανά


Αποτελέσματα "Αγριλός 2016"

Πρωταθλητής Αγριλός 2016:

Καρυδιανάκης Γ.

Πρωταθλήτρια Κοινότητα: Νεάπολη


Τελική κατάταξη παικτών 2016:

1

Καρυδιανάκης Γιώργος

Νεάπολη

2

Κολυδάκης Νικόλαος

Σητεία

3

Δερμιτζάκης Γιώργος

Αγιά Τριάδα

4

Λογκάκης Κωστής

Πισκοκέφαλο

5

Βασιλάκης Αντώνης

Ιεράπετρα

6

Αλούμπης Κωστής

Έξω Μουλιανά

7

Χαρούλης Ανδρέας

Άγιος Νικόλαος

8

Μπαλοθιάρης Κώστας

Ιεράπετρα

9

Δερμιτζάκης Σταύρος

Αγία Τριάδα

10

Αβραμάκης Ελευθέριος

Άγιος Νικόλαος

11

Πυράκης Κώστας

Παλαίκαστρο

12

Σαρίκας Βαγγέλης

Σκοπή

13

Βουγιούκας Ηλίας

Σητεία

14

Σταυρουλάκης Μανώλης

Επισκοπή Πεδιάδος

15

Καμπούρης Γιώργος

Πισκοκέφαλο

16

Χαλκιαδάκης Ιωάννης

Ιεράπετρα

...